Avantista iso apu lumimyräkässä

Olen kirjoitellut aiemminkin Avantista lumitöissä, mutta vasta tänään Etelä-Suomea koetelleessa lumimyräkässä koin kuinka Avantista todella on lumihommiin. Lunta on tullut koko päivän siihen malliin, että lumikolalla olisi miehen uupuminen tullut vastaan – Avant taas hoiti pihan / tallin auraushommat sujuvasti ja sukkelaan. Oikeastaan se oli ihan hauskaa puuhaa enkä usko, että samaa sanoisin jos kolalla olisin pihapiiriä kahlannut puolelta toiselle.

Avantin yksi loistavimmista ominaisuuksista on tuo kääntösäde: Vehje pyörähtää ympäri alle kahdessa metrissä komeasti – lumihommat saa siis suoritettua ahtaissakin koloissa. Pieni koko ja ketterä liikkuminen tekeekin Avantista oivan apurin pienille tiloilla ja isomman pihan omaaville omakotiasujille.

kännykällä raapaistu kuva makaa kansiossa tomin_matkassa
(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)