Holmes hukkasi dataa

Höh, Wattson (tai oikeammin Holmes -softa) hukkasi meidän sähkönkulutusdataa kun viimeksi Holmesilla yritin dataa Wattsonista kerätä. Edellisestä [lataus]kerrasta oli jo aika paljon aikaa, joten Wattsonissa oli toistaiseksi isoin määrä päiviä. Jostain syystä Holmes ohjelmisto jumittui kesken kaiken eikä enää vastannut pyyntöihin. Koneen Task Managerilla piti ohjelma tappaa. Osan datasta [päivistä] ohjelma oli ladannut nätisti – osaa ei. Kuitenkin Holmesin last collect day oli oikein, mutta sähkönkulutustiedot puuttuivat.

No – nyt on sitten tilanne, että sähkönkulutustietoja ei ole aikaväliltä 08.01.2009 – 15.01.2009. Jäi juuri sopivasti näkemättä sähkön kulutustiedot ajalta, jolloin tuorein tulokas sekoitti meidän päivärytmiä.

No, toivottavasti jäi viimeiseksi downtimeksi. Ehkäpä syy oli oma malttamaton luonne, ehkä tuo tietojen kerääminen Wattsonista vaan kestää ja olin liian hätäisesti tappamassa applikaatiota. Näin jälkeenpäin kun muistan, että ko. aiheesta kyllä “varoiteltiin” valmistajan sivuilla.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Holmes hukkasi dataa

 1. Jarppa
  01.02.2009 klo 16:00

  Samaa on tehnyt minunkin Holmes. Wattson vielä jumitteli aika pahasti joulunpyhinä ja nyt on pitkä pätkä sähkönkulutustietoja tipotiessään. Johtuiskohan tosta uudesta holmesin versiosta? No anyway, hieno laite mutta aivan liian buginen…

 2. 02.02.2009 klo 09:42

  Jarppa kirjoitti:

  Johtuiskohan tosta uudesta holmesin versiosta? No anyway, hieno laite mutta aivan liian buginen…

  Joo. Kirjoittelin jo aiemmin, että heikoin lenkki taitaa olla tuo softa. Täytyy toivoa, että siihen tulee parannusta.

Kommentointi suljettu.