Wattsonin "eka ilta"

Wattsonin ensimmäinen vuorokausi ei tarjonnut paljon “syväanalyysiin” oikeuttavaa dataa. Alla esimerkin omaisesti kuvaruutukaappaus eilisestä (torstai 11.12.2008) illasta aikavälillä 20-00.

Lukuohjeena siis – 1kWh on 1000W. Eli esim. kuvan 0.217 on siis 217W. Alla oleva kuva on sähkökulutus kWh suhteessa per viisi (5) minuuttia. Voi olla vaikea hahmottaa(?). Otoksen voi tietysti ottaa tolppa per tunti, jolloin lukeminen selkeämpää, mutta ei silloin sitten enää kerro kovin tarkkaan “hetkellisiä kulutuksia”.

Itseäni eniten yllätti klo 23 tienoilla ollut alhainen sähkökulutus. Okei ollaan ehkä jo punkassa, mutta meillä on lämminvesivaraaja, joka lämmittää vettä ainoastaan yösähköllä (olisko se nyt 22 tai 23 alkaen)… Missä se näkyy – luulisi, että kulutuksessa. (tai sitten mulla vielä wattsonissa kello elää omaa aikaa)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)