Vain yksi vinkki porrasostoksille

Pikku vinkki uusia portaita unelmoiville tässä kohtaa kun itse on jo portaat ostanut ja rollback mahdoton.

Älkää ikinä ostako puuvalmiita portaita!

Puuvalmiissa portaissa on järkyttävä pintakäsittelyhomma. Tänään tuhersin ehkä about 4h kunnes maali loppui [kuvassa] – pääsin arviolta urakassa hieman yli puolivälin. Ja kun eka kerros joskus maaliostosten jälkeen on saatu pintaan on edessä toinen kerros!!! Argh. Tovin tänään suti kädessä portaikolla istuessani pohdin, että en kyllä toista kerrosta maalaa. Sen jälkeen ihmettelinkin, että kuka ne sitten maalaisi? Heh.

Portaissa on niin paljon pintaa joka suuntaan, että pinta-alaa on yllättävän paljon – ja kun se pinta-ala on joka suuntaan niin yllättävästi siinä aikaa menee… Sitten kun vielä yrittää seurata, ettei jo maalatuissa pinnoissa maali valu ja jätä ikäviä “valumajälkiä”. Suoraan sanottuna “homma, joka on sieltä jostain syvältä”.

Ihmettelin taas yksikseni miksi nämä(kin) piti ostaa puuvalmiina kun kaupasta saa nykyään valmiiksi käsiteltyjä. Pohdiskelin, että kai siihen joku järkevä “sisustuksellinen” syy oli…

No, jotain lohduttavaa: Maalin kuivuessa portaat alkavat näyttää kuitenkin jo aavistuksen paremmilta ja kauniimmilta [kuva alla]…

lisää kännykamerakuvia kansiossa remppa
(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)