Talorakentaminen vie kaiken

Tämän päivän Iltalehdessä oli lukemisen arvoinen tarina talonrakentajille. Talounelmillakin saattaa olla surullisempi kääntöpuoli. Aina kaikki ei mene niin kuin ajatellaan ja toivotaan.

Rahat loppuivat, kun alakerrasta oli kaksi kolmannesta valmiina. Yläkertaa ei ollut edes aloitettu. Pankki ei antanut lisälainaa.

Tuli avioero ja raivoisat riidat rahasta. Talo oli myytävä keskeneräisenä. Mutta huono onni ei loppunut vieläkään. Kaupungin suurin työnantaja ilmoitti jätti-irtisanomisista. Hinnat romahtivat, eikä kukaan enää halunnut valmiitakaan taloja.

Kaikki rahat menivät: omat, vieraat ja lainatut. Lainoja taanneet iäkkäät vanhempanikin joutuivat tiukille. Pahimmillaan velkani oli 60 000 euroa, eikä mitään ollut jäljellä. Kierteen takia en pystynyt huolehtimaan edes sähkölaskuista.

Linkki uutiseen: Haaveiden koti vei kaiken.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)