Avant lumitöissä

Tänään meidän Avant pääsi näyttämään osaamistaan lumihangessa eilisen ja yön lumimyräkän jälkeen. Alku vähän harjoittelua, mutta kyllä tuo hyvin lunta siirtää. Ainoa ongelma on, että en alkuun oikein osannut arvioida eikä sitä oikein tunnekaan kuinka syvällä ja paljonko kauha maasta ottaa… Se kun ei saisi viedä soraa/nurmea/hiekkaa mukanaan.

Pihapiiri (ja miksei tiekin) ja tallialue on tuolla kyllä helppoa pitää siistinä isonkin lumimyräkän jälkeen. Eikä toistaiseksi ollut mitään ongelmia liikkumisen kanssa, joten rengasketjuja ei edes tarvinnut harkita. Lumikolan kanssa tämän aamun työmäärään olisi mennyt pitkälti kolmatta tuntia, jos riittääkään. Avant suoriutui vajaassa tunnissa. Toki – myönnettäköön – tuli aurattua vähän ylimääräistäkin ja päristeltyä – eli lopussa leikiksi meni ;)

kuva kännykällä napattu ja makaa kansiossa tomin_matkassa
(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)