Roomba imurirobotti

Roomba tuli taloon! Meidän uusi kotiapulainen – vai pitäisikö sanoa perheenjäsen - on iRobot Roomba 560 imurirobotti. Joskus taannoin valittelin, ettei meidän kotiapulaista näy viikonloppuisin. Viime aikoina kotiapu on ollut hukassa viikollakin. No, se on nyt unohdettu ja taakse jäänyttä elämää sillä Roomba on meidän ilona juuri silloin kuin me itse niin haluamme ja vaikka joka päivä.

Parasta Roombassa lienee se, että se ei turhia valita vaan käy asiaan kun käsky käy [tai kun niin on ajastettu]. Huonoin puoli imurilelussa lienee rahallinen alkupanostus. Se kun ei ole ihan halvin mahdollinen imuri ja “perinteiseen kotiapuun” verrattuna Roombasta ei hyödy edes verotuksessa koska sen hankinta tai käyttökustannuksia ei saa vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä. :(

Ensimmäiset elonmerkit Roombamme antoi pari tuntia sitten paketista purettaessa. Virta koneeseen ai sitä pikkuisännän riemua. Roomba näytti osaamista – pari tunnustelua lähimaastosta, pyörähdys ja päättäväinen matka ja telakoituminen Home Baseen (telakkalaturi).

Home Basessa alkoi ilmeisesti Roomba -softan ensimmäinen tehtävä. Pitkän varastoinnin (käyttämätön jakso) jälkeen kun Roomba suorittaa ns. 16 tunnin virkistyslatauksen. Tuolla se nyt nurkassa kerää voimia ja valo Roomban keskustassa sykkii kuin sydän koko ajan voimistuen…

Jatkossa voit seurata sivuillamme Roomban kotiutumista meille. Käyttökokemuksia kirjaan jahka ensimmäiset imuroinnit on suoritettu.

Roomba 560 netissä. Tsekkaa myös Roomban esittelyvideot.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)