Kohteena Itämeri

Operaatio MaaRemonttireiska päätti tänään tehdä hyvän työn ja samalla haastaa mukaan kaikki muut remontoijat ja talonrakentajat.

“Miksi remontoida tai rakentaa uutta kotia, jos luonto meidän ympärillä rapistuu ja häviää?”

Operaatio Maa on hyväntekeväisyyskampanja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja Itämeren suojelemiseksi. Operaation tavoitteena on kerätä miljoona euroa WWF Suomen kautta seuraaviin kohteisiin: Nepal, Madagaskar ja Itämeri.

Operaatioon voi osallistua itselleen sopivaksi katsomallaan summalla ja lahjoitus on tehtävissä helposti vaikka suoraan nettipankista. Itse ajattelin ensin lahjoittaa sentin jokaisesta meidän remonttipäivästä. Tänään noita remonttipäiviä ollut tässä talossa yhteensä jo 1139. Se olisi tehnyt 11,39 euroa. Jokainen laudan ja naulan tilaaja tietää, että moinen summa ei tunnu missään, joten jokaisen rakentajan/remontoijan pitäisi pystyä omasta budjetistaan irroittamaan helposti pieni summa operaatioon (minilahjoitus 10 euroa).

Tämän remonttireiskan lahjoitus oli 15 euroa [ks. meidän lahjoitus ja tervehdys]. Osallistu sinäkin ja lahjoita pikku summa Itämeren kosteikkojen rakentamiseen. Suora linkki lahjoitussivulle.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Kohteena Itämeri

Kommentointi suljettu.