betonipölyn seassa touhuaminen jatkuu

Aamulla asennetta korjattuani ja talon tyhjennyttyä kaivoin eteisestä taas haalarit, korvasuojaimet ja hengityssuojaimen esiin. Aikaa oli sellaiset kolmisen tuntia ennen perheen paluuta. Liki tauotta ahersin. Lopussa tuli fyysinen uupuminen betonikikkareiden raijaamisessa ulos. Viimeistä laatikollista kantaessa sitten piti vielä kaatua liukkailla ulkoportailla. Tuuria mukana, rutkasti. Selvisin parilla haavalla ja mustelmilla.

Tänään puolenpäivän aikaan koneet hiljeni pesuhuoneessa ja nyt tilanne alla olevan kuvan kaltainen. Koko vanhan pesuhuoneen alalta on saatu poistettua n.7cm betonia (piikkausraja näkyy tuossa kuvan ylälaidassa). Lienee fyysisesti raskain urakka ohi. Edessä vielä n. 2-3cm betonia jossa joukossa rautaverkkoa. Sitten pohjalla 5cm styroxia, joka myös poistetaan ja ulos raijataan.

Arvioin aiemmin, että koko urakka olisi noin 9h juttu. Lienee lähellä totuutta. Nyt takana tuon arvion jälkeen n.6h työtä taukoineen. Eli jäljellä olisi enää 1/3 urakasta, mikä ei kyllä sekään mitään herkkua ole. Tuo loppu rautaverkon seassa kun menee liki hiekkamössöksi – siinä sitä lusikalla/kakkulapiolla tms. riittää kauhottavaa verkon seassa…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)