kolmekakkonen makkariin

09.07.2008Meillä oli taannoin aika vääntö makkariin tulevasta telkkarista. Hallituksen mielestä mielestä ko. aparaatti on liian iso makkariin ja pilaa sisustuksen. No, minusta taas kahden TV:n ratkaisussa tasa-arvo on oikea valinta – nyt löytyy saman verran (ainakin suurinpiirtein) pinta-alaa niin makkarista kuin olohuoneesta… Niin ja edullisempikin Panasonicin perusversio 32-tuumaisesta on kun tuo numeroa pienempi 26″ alkaa olla valmistajilla marginaalituote.

Takaisin sisustukseen; vielä kun saadaan aikaiseksi verhot huoneeseen niin uskon, että “taulu” istuu seinälle paremmin. Sisustuksellisesti taulutelevisiot ovat vähän ongelmallisia. Värivalintoja yms. on loppujen lopuksi aika vähän.

Taulun seinäteline kiinnitettiin ruuveilla kipsilevyyn. Seinätelineen (ja TV:n) seinässä pysyminen vähän jännitti ja toi mukavaa lisäjännitystä ensimmäisinä iltoina muuten niin rauhalliseen elämään – joka ilta stressiä pukkas, että onko se laite vielä aamulla seinällä vai ei…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)