se on siinä

29.04.2008Se on sitten siinä – meidän ranchin työkone.

Tällä erää siis päättyy spekulointi mönkijän ja etukuormaajan välillä – voiton vei Avant. Tässä kohtaa perustetaan siis uusi kategoria meidän remonttireiska -blogiin: Avant. Kategorian alle tullee sitten käyttökokemuksia nelivedosta ajan kanssa…

Tänään tuli ratsastuskentälle myös kasa muovirouhetta. Edellisen kerran sitä taisi tulla elokuussa viime vuonna. Tämä kerta on kuulemma viimeinen kerta meille… Siinäpä sitä olikin sitten ensimmäistä työmääräystä etukuormaajalle.

29.04.2008

Ai niin, se aiemmin mainostettu ISO PÄÄTÖS (joka aiheutti liki tilan myynnin) oli tämän Avantin tilaaminen. Silloinhan totesin, että päätös oli niin iso, että tulee vaikuttamaan meidän elämään. Se on kyllä totta -> lapiohommat jää vähemmälle ja pihahommat sujuu inhimillisemmässä ajassa. Oikeastaan enemmän ko. päätös vaikuttaa rahallisesti – noi on per-ku-leen kalliita vehkeitä. Avantin työtunteja maksetaan pitkään ja hartaasti.

Mutta toisaalta, kyllä leluja pitää olla… Ja onhan se todellinen stressinpoistaja!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “se on siinä

  1. repe
    10.06.2008 klo 20:45

    no nyt vihdoin meillä kenttä aitoja myöten valmis, painekyllästetystä kolmosparrusta tolpat ja vitoslaudasta kahdet juoksut, porttikin on soma. hyvin tuntuu muovirouhe toimivan, ei ole kukaan vielä moittinut. aika hieno tuost tuli, aikaa ja vaivaa, ja euroja kovast kului.

  2. 10.06.2008 klo 21:31

    Onneksi olkoon urakan valmistumisesta. Kyllähän se syö aikaa ja rahaa, mutta kai se valmistuminen sitten aina palkitsee kun tekee hommat kerralla kunnolla ;)

    Toivotaan, että kenttä on myös ratsastajien mieleen.

Kommentointi suljettu.