Avant 200-sarja

Asia piti olla jo liki päätetty, mutta…

Mitä enemmän asiaa miettii/pähkäilee niin sitä enemmän ollaan sekaisin. Nyt ajatellaan, että oliskos se Avant sittenkin järkevin vaihtoehdoista. Ja lähinnä nimenomaan 200 sarja.

Ja miksi tämä kirjoitus on sitten mönkijä -kategoriassa. No koska meillä tämä on joko tai päätös. Mönkijä tai sitten Avaint? Tai siten ei…


Avantin kotisivut sanovat seuraavaa:

AVANT haastaa mönkijät

AVANT pystyy tekemään kaikki ne työt, mitä mönkijän väitetään tekevän. (ks. lisää kuvia klikkaamalla kuvaa) AVANTin suuri vetovoima ja neliveto riittää isojenkin kuormien vetämiseen. Nostopuomin ansiosta se on erinomainen kuormaaja ja lumikone. Vahva hydrauliikka mahdollistaa lisälaitevalikoiman, joka hakee vertaistaan niin tehossa kuin laajuudessakin.

AVANT on pihojen, viheralueiden ja kesämökkien yleiskone. Sillä hoituvat lumityöt ja hiekoitukset kätevästi selkää säästäen. AVANTilla kunnostat piha-alueet ja teet laatoituksien pohjat. Sillä rakennat ja hoidat myös puutarhat, nurmikot ja kasvimaat.
Mökillä AVANT pitää isännän mielekkäiden harrastusten parissa.

AVANT on todellinen stressinpoistaja !

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)