valeponttipaneelia

Eilen vihdoin kodinhoitohuoneen seinään asennettiin tuota kissojen ja koirien kanssa metsästettyä valeponttipaneelia. Haluttiin, tai oikeammin talon emäntä halusi, tuohon ns. istuintilan takaseinään puuta. Siihen tuli nyt sitten 15×95 valepontti -paneelia. Alla panelin profiilikuva.

Näyttää vielä kovin pliisulta, mutta eiköhän se tuosta kun saadaan vielä listat paikoilleen ja käsittelyt pintaan. Khh rupeaa pikkuhiljaa muutenkin olemaan valmista, vielä pitäisi muutamat listat rypistää. Joten kyllä se siitä valmistuu ennen kuin lumet sulaa 8-)

28.01.2008
kännykameralla napattu suhruinen kuva Flickrissä

Ai niin, tänään ei ole johtajan syntymäpäivä!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “valeponttipaneelia

  1. Pingback: nuppi nuppi

Kommentointi suljettu.