saunan lauteet tilattu 8-)

Haluan saunan edes joskus käyttöön, joten ei mennä saunan lauteiden osalta ollenkaan halvimman kautta…


Tilataan siis ns. valmislauteet. Mittatyönä lauteet tulee nyt sitten varmasti komeana – luulisi löylyjen maistuvan. Päädyin lopulta SunSaunan toimitukseen ja toimitus on sitä mitä itse jo aikanaan suunnittelin. Edelliset kaksi vaihtoehtoa [jotka näkyvät tuolla linkin takana] oli lopulta vain noin 200 euron hintaerolla, joten päätös oli lopulta aika helppo – tämmöiset tulee, siis ne kalliimmat:

Vielä pohdin(pohditaan) valaistusta. Kuituja kattoon vai kuituja kauteisiin. Molemmissa hyvät ja huonot puolet. Rahallisesti se hyvä puoli on laudevalaisimissa – tulisi noin 200 eur halvemmaksi kuin kattovalaistus. Uuuh – vaikeeta…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “saunan lauteet tilattu 8-)

  1. Kekkuli
    14.10.2008 klo 18:09

    Meillä alkaa myös saunaosaton remontti vuoden vaiheen jälkeen.
    Kivoja vinkkejä niitä saa kai muokata.

  2. 14.10.2008 klo 20:32

    Toki toki vapaasti saa käyttää ja muokata ;)

Kommentointi suljettu.