mitä pesukoneelta pitää vaatia?

Taitaa tulla sitten pesukoneenkin hankinta eteen jahka khh saadaan kalustettua. Nykyisissä piirustuksissa pyykinpesukoneeksi on piirretty “edestä ladattava”, joten nykyinen päältä täytettävä ei käy.

Sanokaapa nyt hyvät hyssykät mitä nykyajan pyykinpesukoneelta on lupa vaatia/odottaa. Itse kun olen näiden vehkeiden nykytilasta täysin tietämätön. Ainoa mitä olen ajatellut on, että siinä koneessa olisi varmasti hyvä olla joku ajastus tms. yöohjelma, jos sitä joskus haluaa pyykätä yösähköllä.

Jostain luin, että niitä olisi ns. kuivaavia pesukoneitakin nykyään. Onkohan siitä mihinkään vai onko täysin turha feature?

No, kertokaapa!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

4 kommenttia kirjoitukseen “mitä pesukoneelta pitää vaatia?

  1. No author
    01.10.2007 klo 15:19

    Jos laitat yöllä käymään, niin jonkun on kuitenkin ne pesun loputtua laitettava roikkumaan, muuten iskee home koneeseen.
    yöllisellä pesulla ei mielestäni ole muuta kuin haittaa.
    ellet ajasta konetta pesemään ihan aamutuimaan.

  2. Mikko
    06.10.2007 klo 11:09

    Ei haittaa jos siihen mahtuis vaikka 7 kiloa tavaraa, pyykkiä kun ei koskaan oo vähän… Ainakaan meillä. Ja useimmissa lieneekin jo elektroninen ohjauspaneeli ajastuksinee ym. Niin, ja jäljellä olevan ajan näyttö on ihan mukava olemassa. Siinäpä niitä.

  3. 06.10.2007 klo 20:16

    Jees, toi iso koko oli hyvä pointti. Varsinkin nyt kun nuorempi isäntä kurakeli-iässä niin kone saa käydä jos ei päivittäin niin liki kuitenkin.

    Ja kyllä tuo ajastus ilmeisesti tulee ainakin meitin myllyyn. Jäljellä oleva aikanäyttö vois olla myös jees, mutta en olekaan sitä ennen edes ajatellut. “Odottavalle” se ainakin on hieno feature.

  4. 04.12.2007 klo 10:17

    No niin, kommentoidaan tähän keskusteluun nyt sitten vielä kun se vempain tuli eilen hankittua.

    On ajastusta, jäljellä olevan pesuajan näyttöä, A-luokan kulutusta, 7kg täyttöä, nappulaa, hiljaista ääntä, isoa linkoa, vempulaa jne jne. Jees, mutta toivottavasti tästä on iloa pidempään kuin edellisestä.

    ps. Ostopäätökseen ja laitevalintaan vaikutti suurelta osin myös se, että laitteen saa heti mukaan varastosta ;)

Kommentointi suljettu.