vuosipäivä, 2005->2007

Tänään on meidän hirsitalossa vuosipäivä. Remontti/rakentaminen alkoi tasan kaksi vuotta sitten 15.9.2005 avainten luovutuksella. Kirjoitin tänne remonttireiska -blogiimme tuolloin seuraavaa:

    Vähän kyllä jo rupeaa kauhistuttamaan – iso urakka meillä on edessä – niin iso ettei sitä oikein osaa tässä kohtaa vielä kuvitella.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin ollaan asiassa hieman viisaampia, mutta todetaanpa nyt vain mennyt kaksi vuotta kuvin ilman sen isompia sanoja.


Alla kuvasarjaa tunnelmankohottajaksi tyyliin ennen ja jälkeen:

Nyt näitä katsellessa tulee kyllä kauhistunut olo. Ei juma, mikä savootta meillä on ollut. Varsinkin kun liki kaikki on made-by-self… Huoh, onneksi ollaan jo voitolla, rutkasti! ;)

On se kyllä hyvä, että on tullut otettua kuvia tässä pitkin matkaa. Aika kyllä kuultaa muistot, ikävä kyllä, ja ei sitä enää oikein muista/tajua mistä lähdettiin ja mitä on tullut tehtyä. Vaikka sinäänsä kaksi vuotta pitäisi olla lyhyt aika, eikä siinä kaikkea pitäisi unohtaa. Ihka ensimmäisiä kuvia talosta sisältä tuli otettua 16.9.2005. Sen jälkeen on kamera käynyt tasaiseen tahtiin pitkin remonttia.

btw. Jottei kellekään tule sellainen olo, että täällä olisi valmista, niin todettakoon, että tekemistä vielä riittää ja ehkäpä tämä projekti ehtii saavuttaa myös 4-vuotispäivät. Saas kattoa.

ps. jos ei muuta ja kuvasarjoja haluaa lisää katsella niin kurkkaa vaikka vuosi 2006 kuvin ja/tai muitakin blogimme “kuvasarjoja“.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)