kosteat seinät tasoitettu

Ns. kosteiden tilojen seinät on tasoitettu. Eilen aloitettiin ja tänään [kuulemma] tuli valmista. Ei siinä sitten kauan mennyt ammattilaiselta. Toki mahtuuhan niitä maksettavia tunteja kahteen täyteen työpäivään ihan kivasti.


kuvaa kodinhoitohuoneesta pesuhuoneeseen

Sitten taas odotellaan – tuttua puuhaa meille – seuraavaksi tulee joku toinen kaveri tekemään kosteuseristysen ja laatoituksen. Täytyy varmaan soitella aiheesta maanantaina.

Mutta ilmeisesti (oikeesti) tuo tasoite saa tuossa nyt rauhassa kuivua useamman päivän. Varmaan ehtiikin, sillä kuulemma laatoittajilla on nyt kauhea kiirus. Saa nähdä koska joku vaivautuu meidän vaatimattomille tiluksille… (se joku on muuten ihme kaveri – aina se jotain tekee, mutta ikinä sitä ei missään näy. meillä töissäkin aina joku tekee ne paskahommat…)

ps. Ilmeisesti sitä meikäläinen teki lattialaattavalussa viime vuonna [aika sattuma, siitä on liki tarkkaan tasan vuosi aikaa] niin hyvää työtä, että kaadot tuli kerralla kuntoon. Puhetta oli, että ne korjataan, jos tarvetta on mutta eihän tuohon meidän lattiaan ole koskettu. Hienoa, positiivista – toivottavasti ;)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “kosteat seinät tasoitettu

  1. The Scorppions
    18.08.2007 klo 21:30

    Mihin kohtaan tuohon tulee pönttö mä kysyn vaan?? ei muuten, mutta ahdasta tulee sanon mä! ja vielä tikkaat edessä! miten tuohon mahtuu kuselle? häh??

    Ja kaiken lisäksi päivä paistaa silmään, kun yrittää osua pönttöön ; ) Pistäkkee edes verhot tuonne.

  2. 18.08.2007 klo 21:40

    Ei meille tule pönttöä. Reikä lattiaan vaan. Eikö se muka riitä?

Kommentointi suljettu.