mönkijää

Olen jo pitkään ajatellut, että tontille pitää saada joku työkone.

Niin ja tietysti sitä tarvis olla lähistöllä joku isojen poikien lelu, jolla rentoutua. Moottoripyörää kun ei saa niin täytyy varmaan tyytyä mönkijään. Ostopäätöstä ei vielä ole tehty, mutta sanotaan vaikka että hankintapäätös on tehty. Ja mitä enemmän asiaan netissä perehtyy, sitä oikeammalta päätös tuntuu ;-)


Noissa vermeissä on kyllä aika paljon valinnanvaraa. On se vaikeeta löytää omiin tarpeisiin sopiva hinnaltaa, laadultaan, teholtaan ja varustelultaan.

Meillä olis työkäyttöä vempaimelle ainakin lumenluontiin ja toivottavasti myös jatkossa esim. kentän hoitoon. Vitsi kun löytäisi jostain näkemyksiä/kokemuksia mönkijöiden käytöstä ratsastuskentällä!

Mönkijäkeskustalua löytyy ainakin täältä. Löytyy myös sivusto www.mokija.fi. Kukkumyy galleriasta löytyy iso kasa mönkijäkuvia. Monkijat.com sivustolla alan lappilaiset. Ja mielenkiintoisin sivusto löytyi ihan vahingossa: Konelapio Oy tekee kaikenlaisia mielenkiintoisia vempaimia mönkijöille. Kanadasta tuodaan näköjään tällaisia “kaivureita” [wvx video]. Wau, mitä isojen poikien leluja. Nyt vaan pankkiin… 8-)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “mönkijää

  1. 14.08.2007 klo 14:40

    Fiilistelyä ja liikkuvaa kuvaa kasapäin esim täällä:
    http://juniorijussin.galleria.fi/videot.html

Kommentointi suljettu.