lantalaan styroxia, kentälle tietä

Tämä olisi oikeastaan emännän hommia raportoida näistä hevoshommista – urakatkin kun on enempi hänen intresseissään…

Leviteltiin lantalan ympärille loput routa styroxit mitä nurkista löytyi – toivotaan, että tuossa [50mm] on sitä routasuojaa sen verran, että meidän (tai oikeastaan hevosten paskojen) laatta pysyy kesät talvet ehjänä.


vasen kuva: siinä sitä, EPS routaa pötköttää pitkin ja poikin. oikea kuva: tien poikasta ratsastuskentälle

Kenttäkin nilkuttaa eteenpäin, kuvassa näkyy ojan “ylitys” ja kasa levitettävää 0-32:sta. Sinne taakse, tien jatkoksi, tarttis tulla rattattaa -kenttää…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “lantalaan styroxia, kentälle tietä

  1. Satu
    27.07.2007 klo 21:01

    Hei, saisinko ohjeet kentän teosta; kaikki!! eli kentän koko, hiekat ja niiden koot ja kerrokset, kankaan menekki ja mihin väleihin, salaojat miten ja millä väleillä, mitä pinta hiekaksi, miten kentän hoito tarkoitus tehdä jen. ?? Sekä tietysti ne kriittiset kustannustiedot. Olen aloittamassa oman kentän tekoa ja toivoisin neuvojanne mahd. pian!

  2. 28.07.2007 klo 08:10

    Emäntä on tehnyt meidän kentän ja lantalan rakentamisesta “kattavaa dokumenttia” projektien edetessä. Ne tod.näk. julkaistaan näillä sivuilla jahka projektit on liki valmiit. Joten näiltä sivuilta toivottavasti jatkossa löytyy vastaukset esittämiisi kysymyksiin. Myös selaamalla kirjoiuksia aiheesta “hevostalli, kenttä” näkee eri vaiheita kentän teossa.

    Mutta ehkä jo tässä vaiheessa emäntä voi antaa palautetta jahka tuolta herää ja koneen äärelle eksyy ;)

Kommentointi suljettu.