kaivot ok

Eilen tapellut sadevesikaivot on nyt done. Se viimeinen kävi lopulta nopeasti, noin 5 min, kun oli oikeat vermeet ja harjoiteltukin jo oli noin viiden kaivon verran ;)

Se siis voidaan closata seuraavaksi 25 vuodeksi ja nyt saa sataa – ainakin kaivojen puolesta.

Päivän loput luppoajat käytettiinkin sitten pihahommiin — syksyn maahommista pinnalle noussutta savea roudattiin toisaalle täytteeksi ja pihalle nurmikon toivossa kuormattiin ja tasoiteltiin hevosenpaskaa ja multaa. Lapio ja kottikärry oli kovassa huudossa. Nyt tuntuu luissa ja ytimissä, kyllä nyt tuntee tehneensä työtä…

ps. Niin ai niin, asensin myös tulevalle kiukaalle sähkörasian. Olipas saavutus. Liki samaa tasoa kuin onnistunut reissu keskipäivällä rautakauppaan. Ostoslista tuli suoritettua ja rahaakin paloi vain reilu satku…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)