kuistin lattiavalu

Vaihteeksi jotain remontistakin… Kuisti (tai ulkoeteinen?) piti tehdä jo tammikuussa, mutta aikataulut yms. taas vaihteeksi oli silloin mitä oli…

No, nyt kun ulkona oli sen verran lämmintä [vaikka tuulikin myrskyn lailla] niin kaivoin myllyn esiin ja pyöräytin kurat.vasemmalla kuistia 8.4. ja oikealla samaa paikkaa 6.1. Molemmat kuvat tältä vuodelta siis.

Joskus kun vielä laatat saisi lattiaan ja seinät siloiseksi… Nooh, kyllä ne sieltä tulee – ennemmin tai myöhemmin. Niin joo, näkyyhän se kuvistakin, että etuovikin vaihdettiin siinä sivussa uuteen tuossa alkuvuodesta. Samalla seinät levytettiin, sähköt vedettiin uusiksi ja lattiaa laskettiin, jotta valu, lattialämmitys ja kaakelit sopisi sopivasti.

Lattian rakenne: Lattia muuten oli ennen pontattua lastulevyä K600 koolauksella. Villaa lattian alla oli 15cm. Nyt lattialla kuran alla on 2x13mm EK kipsilevy (levytetty ristiin) ja lattiakoolaus K300. Valu, johon lattialämmityskaapelit asensin, on noin 10mm paksu (ehkä aavistuksen alle). Ja koska lattiaa laskettiin, noin 5cm, valun/laatan takia pistin perustuksesta yli jäänyttä finnfoamia (40mm) pohjille ja loput villaa. Pitäisi toimia.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)