lomatavoitteista jäätiin

Lomalle oli ladattu kovat tulostavoitteet, mutta vatsatauti sotki aikataulua heti alkuun.

Viikon loman (sis. sairastelut ja IKEA-reissun) aikana työmaatuntipäiväkirjaan tuli vaivaiset 19,5 tuntia. Se on viikon saldona enemmän kuin kertaakaan aiemmin tänä vuonna, mutta silti aika vähän jos ajatellaan, että maantaina tuli pelkästään IKEAssa vietettyä jo 6.5 tuntia. Se se vasta paljon on!


Olohuoneen katto piti asentaa tiistaina, mutta talotoimituksen puutavaralaskennassa oli ilmeisesti taas sattunut pieni moka. Kattopaneelia oli vain n.11 neliöön, vaikka sitä piti olla liki 30 neliötä. No, maanantaina taas soitto toimittajalle, jossa moka kyllä heti myönnettiin. Lupasivat tavaratoimituksen pikana – rekka kurvasi pihalle eilen keskiviikkona ja toi puuttuvat paneelit.

Jotain edistystäkin “lomaviikon” aikana: Tiistaina siis olohuoneeseen asennettiin kaikki paneelit mitä tontilta löytyi. Keskiviikkona tuli makuhuoneen katto asennettua.

Tapetit saatiin tiistaina ja liisteritkin on ostettu, joten tapetointiin päästään vielä tällä viikolla. Piti aloittaa eilen – piti piti.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)