voimasanoja pitäisi käyttää

Pitäisi käyttää voimasanoja, mutta ei käytetä – jos vaikka lapset sattumalta lukevat sivua.

Tänään piti ampua kattoon loput “lisäkoolaukset”, jotta homma olis valmis kattopaneeliasennukselle. Mutta ei! Kävin ostamassa uutta kaasuakin [2kpl], 24,95eur, mutta eiliset ongelmat ei ollutkaan loppuvassa kaasussa vaan akussa tai sitten Paslode pyssyssä on joku kontaktihäiriö tms. Ei toimi – sitä rupeaa ns. v……maan kun on yli kuusi metriä pitkää kakkoskakkosta käsissä ja voimat loppuu, mutta pyssy ei ammu nauloja kuin hyvällä tuurilla…

Nyt on sitten sikakalliita nauloja ja kaasuja ja jää ilmeisesti käyttämättä kun pyssy ei toimi?!?! Tuskaa takaraivossa lisää se tosiasia, että nyt yritellään ilmeisesti käsipelillä naula ja vasara tyyliin saada loput koolaukset kattoon huomenna – mistä saisi sen kolmannen käden, joka pitää puuta ylhäällä paikoillaan (tai vaihtoehtoisesti pitää sitä naulaa, jota vasaralla pitäisi lyödä).

No – homman on jatkuttava huomenna, jos löydetään jostain kolmas käsi (tai sitten pitää perkule tehdä joku teline/vinkasysteemi). Tässä ne mun tehokkaat työtunnit tuhraantuu.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)