eilen oltiin taas hämärähommissa

Tuli tänään räpsittyä kakkoskameralla muutama kuva meidän kuravellipihasta.

Piha ei ihan ole edustuskunnossa. Lokakuun alusta asti silloin tällöin tehdyt myllerrykset pihalla eri kokoisilla koneilla on tehnyt tehtävänsä. Eilen illalla hämärässä saatiin hommat tältä vuodelta päätökseen: Kaikki kuopat/putket on nyt peitetty ja odottavat talvipakkasia ;)

Pihatöille illat ja pimeät kelit ei ole optimaalisimpia, mutta meillä tehtiin nämä myllerrykset lähes poikkeuksetta pimeässä – aina seuraavan päivän sarastaessa jännitettiin ja tutkittiin miltä piha näyttää yöllisten töiden jälkeen. Tänään piha näytti täyttöjen jälkeen tältä:

Savea on nyt joka paikassa – eteisessäkin… Saappaille löytyy käyttöä! Ennen lumia pitää lapiohommia tehdä sen verran, että edes kulkureitit saa siistiksi, jottei kura kulkeudu mukana kotiin ruokapöytään.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)