sää kiinnostaa

Rakentamisen ja remontoinnin aikana on hyvä tehdä havaintoja omista mielenkiinnon kohteista. Esimerkiksi sää: En ole ikinä ennen tainut olla yhtä kiinnostunut säästä kuin nyt ja viime talvella. On päiviä, että surffaan useammin kuin kerran ilmatieteenlaitoksen tai Forecan sivuille. “Parasta” palvelua mielestäni kuitenkin saa rakentaja.fi rakentajansää -palvelun ennusteanimaatioista, jotka tosin tuottaa Foreca (tarkemmat rakennussäät nähdäkseen pitää olla jäsen).

Sään aktiivinen seuraaminen taitaa olla kyllä tuttua kaikille enemmän ja vähemmän talvella rakentajille – etenkin jos ollaan vielä vaiheessa, jossa esim. ulkotyöt, eristämiset tms. enemmän lämpöä vaativat vaiheet ovat vaiheessa pakkasten kiristyessä.

[Uups, ennusteanimaatioita katsoessani totean ja ahdistun: Länsi-Suomeen leviää runsaita sateita lauantaina klo 20.00 alkaen ja sateet jatkuvat yli isänpäivän! Hope not.]

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “sää kiinnostaa

  1. 11.11.2006 klo 20:56

    Sääukkojen ennustukset pitivät aika hyvin kutinsa. Meilläpäin tuli pientä tihkua päivän mittaan ensimmäistä kertaa ehkä tuossa neljän pintaan. Sateeksi tihku muuttui tuossa seitsemän jälkeen. Ennustelijat veikkasivat kahdeksaa, joten hajontaa oli.

Kommentointi suljettu.