eka kerros väriä

On jäänyt mainostamatta, että nyt on laajennuksessa sitten eka kerros uutta “punaista” väriä pinnassa. Sunnuntaina tuli sudittua viimeiset hirrenpäät ja lauantaina ahkeroitiin puolet talosta apuvoimien kanssa – suuri kiitos sinne suuntaan siis avusta.

No mitä muuta? Toisenlaisissa olosuhteissa ja vähemmillä häiriötekijöillä koko projekti etenisi sukkelammin, mutta eihän tulokasta nyt voi jättää ihan huomioitta. Eilen illalla, tänään ja varmaan huomennakin viritellään sisäkaton runkorakenteita ja lisäeristeseinän runkoakin pitäisi tehdä [tai pitäisi edes aloittaa]. Taas vaihteeksi tuntuu siltä, ettei mitään tapahdu… 8(

Ai niin, tuli tänään sentään tilattua puuttuvat pellit laajennuksen katon liitokseen. Kuva liitoksesta löytyy kirjoituksesta ‘iso los problemos’. Torstaina soitin reklamaatiopuhelun liki samasta aiheesta kattopeltitoimittajalle: Päätypellit talon ulkopäätyyn oli toimituksessa kaksimetrisiä, piti olla kolmemetrisiä. Myönsivät mokansa ja lupasivat toimittaa uudet pikimiten transpoint-kyydillä. Saas nähdä koska tulee?!?

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “eka kerros väriä

  1. 24.07.2006 klo 22:30

    Torstaina soitettu ja tiistaina pellit tontilla Transpoint kyydillä. Hyvin pelasi palvelu – nopeasti ja kuten sovittu.

Kommentointi suljettu.