yksi (ISO) vaihe takana

Laajennusurakkamme yksi iso vaihe on nyt takana. [iso huokaus]

Jälleen saa kura kuivua. Pintalaatta on valettu (tai oikeammin runkopintalaatta – kosteisiin tiloihin kun tulee vielä lisää pintaa valun muodossa). Tasan kaksi viikkoa sitten keskiviikkona valettiin antura, sen jälkeen on muurattu/täytetty/lapioitu/raudoitettu/yms. Ihan kohtalainen suoritus näin töiden ohessa tehtynä – sanoisin.

Itse asiassa, perustuksiin meni aikaa näin äkkiä laskien tuollaiset 24 päivää (tai oikemmin iltaa kun päivät oltiin töissä). Perustustyöthän alkoi maansiirrolla lauantaina 06. toukokuuta 2006.

Lisäpiristystä kotiväelle ja apumiehille:
Aikataulussa pysyttiin ja komiaste! ;)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “yksi (ISO) vaihe takana

  1. minttu
    01.06.2006 klo 16:03

    Raskaan raadannan ohessa remonttireiska unohti lähettä virtuaalikiitoksen kaikille ihanille apumiehille. Emme olisi selvinneet ilman teitä! Perustuksen teossa auttamassa ovat olleet: Pate, Janne, Kalle, Janttu, Teijo, Jokke ja lapsenhoitoapuna Maikki ja Pirjo SUURET KIITOKSET!

Kommentointi suljettu.