tänään on raksalla lepopäivä

Ulkona sataa, niin sopivasti! Tänään ei raksalla ole mitään hommia – saakin sataa, antaa tulla vaan. Ihmeellistä, mutta tosiaan kaikki tehty mitä tässä kohtaa tehtävissä ;) Tänään voisin muistella miltä se tuntuu maata sohvalla ja katsoa televisiota?

Eilen virittelin, ilta-auringossa, finnfoamia ja EPSää eli styroxia perustuksen sisäseiniin, huomenna tulee LVI-osaaja ja virittelee toivon mukaan viemärit kohdilleen. Torstaina tai perjantainan voisi suunnitella täyttöä leca-soralla ja sitten viikonloppuna styroxit pintaan ja raudoitus laattavalua varten.

Kyllä se etenee, vaikka välillä tuskaiselta tuntuu. Alla kuva [aika huono siitä tuli kyllä] edistymisestä – pitihän tuotan Mosaic Makeriä kokeilla, jonka löysin karamellin kautta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)