pyöreitä päiviä

Pihalla ollaan tehty viime päivät ympäripyöreitä päiviä - sisällä on käyty lähinnä haukkaamassa jotain syömistä ja yöt nukkumassa. Kädet, selkä ja jalat jaksaa edelleen muistuttaa viikonlopun aherruksista :/

Perustuksen anturavalu tehtiin keskiviikkona ja sunnuntai-iltana saatiin harkkomuuraukset päätökseen. Isoin kiitos kuuluu paikalla ahertaneelle muurarille.

Aikataulua korjataan hieman, koska sade hieman sotki aikatauluja ja koska LVI-osaaja ehtii paikalle vasta keskiviikkona laittamaan viemärivedot kohdilleen. Tänään maanantaina tai huomenna tiistaina viritellään eristeitä kohdilleen ja täyttö toteutetaan vasta torstaina/perjantaina. Laattaraudoitusta voisi viritelllä sitten tulevana viikonloppun, jolloin laattavalu pitäisi saada maanantaille tai tiistaille.

ps. Tällä kertaa olutta meni enemmän kuin viimeksi – viikonlopun saldo taisi olla liki kymmenen olutta! ;)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)