kaksi rekka-autoa

Eilen meillä vieraili Ruukin rekka toimittamassa sen mikä pari viikkoa sitten sanoivat. Peltikasa näyttää suhteellisen vaatimattomalta. Tänään taas eilistä tuplasti pidempi kuljetussysteemi toi liki kaiken muun laajennukseen tarvittavan pihalle makaamaan. Talotoimittajaa ei liene tarpeellista sanoa – se näkyy kuvasta.

JK, eli jälkikirjoitus: Hieman kyllä ihmettelen miksi noilla toimittajilla ei ole kuskille apupoikaa (tai miksi häntä nyt ikinä halutaan sanota) apuna – jos tontilla ei olisi ketään vastassa ollut niin kyllä kaverilla olisi aika yksinäistä – ellei jopa mahdotonta – purkaa lastia. Sen verran kinkkistä se oli meidänkin pihalla vaikka kyseessä on kokonaisuudessaan suhteellisen pieni pakettimäärä. Suuret kiitokset muuten meidän “apupojalle”, joka päivysti purkupaikalla silloin kun minä olin töissä (siis silloin jolloin toimituksen olisi pitänyt saapua tontillemme).

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)