sikamainen silikoonisaumaus

Ei heti tule ärsyttävämpää hommaa remontissa mieleen kun tuo laattasaumojen viimeistely silikoonilla… Se on sellaista pientä näpräämistä – joku sanoisi nysväämistä! Erityisen ärsyttävän hommasta tekee se, että tekee kuinka huolellisesti tahansa, niin kuitenkaan (ainakaan tekijä) ei ole tyytyväinen lopputulokseen! Jeps, taas se tuli todistettua.

En laskenut tunteja (oluet laskin: kaksi), mutta kauan meni tuohon keittiön puuhellan ympäristön viimeistelyyn. Kauan, turhan kauan. Lopulta ruuttasin paikoille vaan – en jaksanut edes pohtia miten tuo nyt paikalle rutistettu valkoinen silikooni kestää lämpöä tuossa raudan ja laatan saumassa. Sittenhän sen näkee.

Huono päivä oli myös kiekko-tepsillä. Säälittävää – turpaan tuli säälipleijareissa SaiPalta. Ottelu laski radiosta kuultuna entisestään remonttireiskan remonttimotivaatiota…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “sikamainen silikoonisaumaus

  1. 18.03.2006 klo 22:22

    Minä saumasin kerran silikoonilla suihkukopin oven reunat. Luulin että tein työn hienosti, kunnes oikea remonttimies tuli ja otti saumauksesta kiinni ja koko komeus irtosi. Remonttihommat näyttävät paljon helpommilta kuin ne oikeasti ovat.

Kommentointi suljettu.