pakkasta, bileitä ja joskus jopa saunomista

Tänään on ollut kaunis talvipäivä – ainakin täällä! Nyt näköjään pukkaa maisemaan vähän sumua, mutta eipä haittaa fiilistelyä…


siinä missä hevonen nauttii talvipäivästä, koettaa myös remonttireiska ottaa ilon irti ja unohtaa naulat vermeineen! tämä turpa muuten näkyy olohuoneen ikkunasta.

Niin – remontissa tänään makuhuoneeseen laitettu ne viimeiset listat. Se on muuten sitten eka huone, jossa kaikki listat paikoillaan. Jonkin sortin ‘minimaalinen’ rajapyykki kyllä sekin sitten. Huomenna sunnuntaina saattaa remontissa olla hiljaisempaa tai sitten kenties jotain pienen pientä krapulan ohessa -> jep, eli tänään 2 x 30v -bileet: Rennon letkeää iltaa tiedossa siis.

Meinasi unohtua – eilen oltiin siskon luona saunomassa. Kiitokset sinne suuntaan hyvistä löylyistä! Tässä on oltu ja ehkä tullaan vielä olemaankin useammassa eri saunassa talven mittaan. Voisi melkein ruveta löylyt pisteyttämään ja katsoa keväällä minne sitä kannattaisi mennä löylyttelemään kenties vaikka ensi talvena uudelleen ;)

Aivan, aivan. Tänään muuten bileissä on kuulemma saunomismahdollisuus, joten taas sitä voisi illalla pisteitä antaa kuumista ja kosteista löylyistä – tai sitten ei…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)