remonttia blogeissa

Kurkkasin blogilistan samanhenkisiä sivustoja ja löysin vain kaksi muuta sivustoa aiheella remontointi. Käydäänpä ne pikaisesti läpi.

 • Opas: Kuinka ostetaan sijoitusasunto: Ei liity suoranaisesti kyllä mitenkään remontoimiseen. Mutta mielenkiintoinen aihe kylläkin. Itsekin pohdin aihetta jo viime kesänä muutaman kaverin kanssa. Homma piti pistää aluillekin, mutta jäi nykyisen tiluksen oston myötä. Suosittelen tutustumaan sivustoon, jos sinulta löytyy sopivasti ylimääräistä rahaa ja aikaa. (tosin rahakaan ei ihan pakollinen kun sitä saa pankista)
 • Työnimi: Maunola: Näyttää ja kuulostaa paremmalta. Etenkin jos ajatellaan aiheena remontointi. Olen lueskellut sivustoa aiemmin ja luen taas. Ikävä kyllä viimeisimmät päivityksen ovat jo tovin takaa…

Aiheella rakentaminen löytyi myös muutama mukava aiheeseen sopiva.

 • Kalliopohja – rintamamiestalo: Myös tämän sivun tuoreimmat päivitykset on jäänyt tekemättä. On aiempi tuttavuus ja viimeksi luin pitkäänkin sivustoa. On kiinnostava jo senkin takia, että siinä on havaittavissa jotain samaa kuin meidän projektissa. Projektin alkukin on ajallisesti lähes sama kuin meillä.
 • Kämppä: On sivusto johon en ihan heti päässyt sisälle. Viimeisimpien viestien mukaan Unelmakämppiä & kämppäunelmia on keittiökalustevaiheessa.
 • Kipposentie taloprojekti: Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Edelliseen verrattuna voi heti sanoa, että heti kun ajatuksia on väritetty kuvin tulee asia paremmin esitettyä. Suosittelen edes tutustumista.
 • Voisiko sen korjata?: Kannattaa edes kurkata. Itselläni sivu pysyi näytöllä keskimääräistä pidempään. Sivusto kertoo itsestään näin: Huolestuneen kansalaisen mietteitä rakentamisesta, rakennussuojelusta, rakennustaiteesta, ja vähän muustakin.

Hyviä ja mielenkiintoisia kirjoituksia kaiken kaikkiaan. Suosittelen jokaista tasapuolisesti.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “remonttia blogeissa

 1. tomi
  01.02.2006 klo 14:47

  Kahlasin läpi tuon Kipposentien Taloprojektin ja täytyy sanoa, että kaveri on kyllä kiitettävästi kertonut/kuvittanut projektin etenemistä.

  Vielä kun joskus voisi sanoa, että myös me ollaan omassa “projektissa” jo noinkin pitkällä mitä Esa perheineen nyt!

Kommentointi suljettu.