ilman saunaa

Muutamaan otteeseen tässä on talvipakkasilla ollut olo, että saunaan olisi mukava päästä. Siitä on muuten aikaa kun olen asunut ilman saunaa – taisi olla joskus opiskeluaikoina 90-luvun puolivälissä. Nooh, eiköhän me yksi talvi ilman saunaa pärjätä!

Nyt voi jo suunnitella laajennukseen tulevaa saunaa: SunSaunat tarjoaa mm. mukavia kuvia valaistuksesta. Löytyypä sivuilta jonkin sortin vastaus kysymykseen “mikä on kotikylpylä?”

Niin ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä linkki otsikolla “suunnittele oma saunasi” – kyllä, onnistuu näin internetissä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “ilman saunaa

 1. Mikko
  28.01.2006 klo 22:06

  Eiks äijällä oo saunaa? Aika pahan pistit… Ota kaljat mukaan niin kyllä mä saunan lämmitän :)

 2. tomi
  29.01.2006 klo 19:26

  Njoo, no periaatteessa kyllä mutta käytännössä ei. Talossa nykyinen sauna pois käytöstä ja remontin keskellä siitä tehdään “konehuonetta” ja ulkosauna nyt ei käytössä kun meni sen sähkötkin poikki tuossa kaivuuprojektissa.

  Mutta kunhan kesä tulee ja laajennus etenee niin sitten on vähintään yksi sauna. Toivoo hän.

 3. tomi
  30.01.2006 klo 14:16

  Ai niin, kiitokset muuten Mikolle kutsusta! Kirjoituksen jälkeen kutsuja on sadellut muitakin, mutta katsotaan jos joku ilta rännän kastelemana ilmestyn oven taakse siwapussi kainalossa ;)

 4. Mikko
  30.01.2006 klo 22:08

  No älä nyt ihan heti kuitenkaan tuu, kun toi hetivalmis kiuas odottaa varastossa asentajaa… Sitten kun se on asennettu, niin tervetuloa :)

 5. tomi
  31.01.2006 klo 08:49

  Hieno valinta, siis tuo hetivalmis ;)

  Meillä oli sellainen edellisessä kämpässä ja kyllä se oli aika loistava etenkin näin kylmempään aikaan vuodesta – voi mennä saunaan vaikka aamulla päivällä tai vaikka illalla. Silloin kun siltä tuntui ilman suurempia suunnitelmia tai lämmittelyjä.

  Hetivalmis meillekin tulee kuhan saunan rakentamiseen päästään. Muuta en edes enää harkitse :-)

Kommentointi suljettu.