kustannusarvio III

Version II jälkeen tulee tietysti osa III.

Alla kuvaa ja suuntaa, jolla ehkä kehtaisi lähteä pankkiin. Tarkennetaan nyt vielä, että tavoitteena ei toki ole tuota rahaa kokonaisuudessaan käyttää / tuhlata.

kustannuslaskelma_arvio_laajennus.jpg

Mottana kun on, että “tämän on pakko riittää”. Valmennustermein siis “näillä mennään”! Ja pankkiin asti. Kustannukset kun on yritetty laskea yläkanttiin ja oman työn osuutta on vähätelty. Toivottavasti siis säännöstä poiketen olemme budjetoineet reilusti yläkanttiin ja oman työn osuus on suurempi mitä uneksin.

Yritän jatkossa kunhan päästään pidemmälle päivitellä exceliä ja päivitellä tilannetta myös tänne – näkee sitten miten meikäläisen arviot ovat pettäneet ja kumpaan suuntaan todelliset kulut lähtevät menemään.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)