ei jaksaisi enää

Siis muuttoa. Tulin juuri kotiin – kyydissä oli (suurinpiirtein) viimeiset muuttotavarat vanhasta asunnosta. Muuttaminen on raskasta – etenkin remontin ohessa.


Ja varsinkin kun uusi/nykyinen asunto on enemmän ja vähemmän vaiheessa – kämppä on niin sekaisin, ettei enää edes jaksa välittää. Toivoo vaan, että reissaaminen, pakkaaminen ja purkaminen saisi riittää. Saisi keskittyä remonttiin. Saisi olla hetken ja unohtaa kaiken – katsoa vaikka komediaa. En muistakaan koska viimeksi olen töistä tullut kotiin ja vain ollut, vaikka vain supisuomalaiseen tapaan istunut sohvalle ja katsonut makkara kädessä telkkaria – koko illan… Ai niin, meillä on sohva tuolla muuttokuorman keskellä vailla istumamahdollisuutta, ihmekös.

En suosittele kenellekään – siis tällaista yhdistelmää. Nyt on elämässä vähän turhan monta liikkuvaa osaa, ja töissäkin pitäisi vielä käydä ja jaksaa…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)