päin taulua

Itse remonttireiska on heikossa kunnossa. Eilen sattui talolla pikku haaveri – pontattu, kolme senttiä paksu ja viisitoista senttiä leveä, lattialankku ponnahti pontin pettäessä kirjaimellisesti “päin taulua”.

Tänään oli Hammaspulssissa kuvattavana. Röntgen ei paljastanut vaurioita etuhampaissa – hyvä! Taisi olla onni onnettomuudessa, lankku osui sopivasti suoraan, eikä tullut kulma edellä, nenän alapuolelle. Veren määrästä olisi luullut isommat vauriot. Mitään vaurioita huulta lukuunottamatta ei kuitenkaan tullut, vaikka isku oli kovin mitä naamatauluun on ikinä tullut. Huhuh!

Nyt isompi ongelma on haava vasemmassa jalkapohjassa – se ei kestä enää edes astua. Suoraan sanottuna saamarin vaikea liikkua – saas nähdä miten sitä töihin pääsee, saati sitten hommiin raksalle :(

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)