kattoon maalia

185_8562_r1.jpg

Maanantaina maalattiin kolmatta kertaa “makuuhuoneen” ja eteisen kattoa. Sunnuntaina oli jo vedetty kattoon toinen kerros ja lauantaina ensimmäinen. Keittiön katto jätettiin tänään maalaamatta, ja toisaalta – se näyttikin jo hyvältä Paten suorittaman toisen maalauskerran jälkeen.

185_8563.jpg
minä siinä järkyttävässä puuhassa, eli villaa virittämässä yläkerrassa kattoon. tänään avattiin katto ja tarkistettiin kattorakenteiden kunto.

Asiantuntijan hyväksyvät kommentit kattorakenteista rauhoittivat meitä kummasti. Runko hyvä eikä vaurioita havaittu. Peltikate suositeltiin kuitenkin uusimaan (tai nostamaan) lähitulevaisuudessa. Syynä se, että katolla tarvisi olla parempi tuuletus, ts. aluskate uudeksi tms. Meidän suunnitelman mukaan siis ensi kesänä tehdään korotettu aluskate ja uusi pelti tms…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)