veden käyttö ja kulutus

Tämä ei välttämättä remonttiin liity sitten pätkääkään, mutta tulipa tänään katsottua taas vesimittarimme lukemaa. Pitkästä aikaa. Meidän pieni talous kuluttaa keskimäärin siinä 200-250 litraa vettä päivässä. Onkohan se keskimääräistä enemmän vai vähemmän? Minulla ei kyllä hajuakaan… (Pitää ilmeisesti kaivaa netistä jotain infoa aiheesta)

vesi_2004_11.jpg
kuvassa keskimääräinen kulutuksemme aina vuoden 2002 alusta tähän päivään. mittausajankohdat aiheuttavat käppyrään “hajontaa”, joska päivittäistä seurantaa ei kukaan jaksa harrastaa.

Taloyhtiön päiväkulutus on hieman päälle kuution (taitaa olla about 1,2 kuutiota) ja naapurilla mittarista päätelle meitä isompi kulutus (tosin onhan siellä pääluku ihan eri kuin tässä taloudessa).

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “veden käyttö ja kulutus

  1. tomi
    17.11.2004 klo 10:22

    Internetti kertoi taas viisaampana:

    Asunnoissa, joissa on huoneistokohtainen vedenmittaus, keskimääräinen vedenkulutus oli 116 litraa henkilöä kohden vuorokaudessa. Suurin osa (49 %) kotitalouksien vedenkulutuksesta menee henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Jos käytössä olisi kaikkein vettä säästävimmät vesikalusteet, voisi minimikulutus teoriassa olla 88 litraa henkilöä kohden vuorokaudessa.

    “Eli meidän taloudessa ollaan niin sanottuja average persoonia..”

Kommentointi suljettu.