case: kattourakka ja vesivahinko

Ei ole loppupuheenvuoroa tullut tästä tapauksesta kirjoitettua. Syystä, että homma on (vieläkin) vähän kesken. Loppupalaveri pidettiin viikko kaksi sitten, viimeinen lasku menee ilmeisesti pian maksuun. Pääsääntöisesti urakan puutteet on korjattu – ilmeisesti yksi urakan aikana särööntynyt ikkuna on edelleen korjaamatta. Mutta mutta, vieläkään en voi sanoa “case closed”. Sitä odotellessa….

Minä sain mitä halusin – no ehkä en ihan – mutta tyytyväinen lopulta olen. Toki pakko sanoa, homma olisi voinut sujua mallikkaamminkin.

  • Kattoikkunamme korjattiin lopulta urakoitsijan toimesta.
  • Urakoitsija “korjasi” vesivahingon – toki tämä tökki ja kesti käsittämättömän kauan. En ymmärrä vieläkään mikä tässä heillä oli ongelmana.
  • Urakoitsija korvasi uudet tapetit niin yläkertaan kuin myös alakertaan (sain rahat muuten vasta kaksi päivää sitten, kyllä kesti! ;)

Ai niin, se mitä urakoitsija alunperin vesivahingosta tarjosi ei ihan riittänyt. Jo pelkästään tapetit vermeineen oli noin 500 euroa…

Yhteenvetona voi loppuun todeta vielä, että ajankohta urakalle oli mitä mainioin. Uusi katto kun on joutunut loppukesän ja syksyn aikana aika koetukselle jatkuvissa vesisateissa. Vanha tuskin olisi kestänyt! 8-)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)