viimeistelyä kaipaisi

Heinäkuun 19. päivä hehkutin, että “eteinen on valmis” – se mitään valmis vielä ole! No, ehkä päälisin puolin, mutta…

Syyskuun alkupuolella laitoin eteisen ovien alle kynnykset paikoilleen, mutta edelleen pientä “viilausta” eteinen kaipaisi. Miksi nämä aina jää… Tänään olin jo menossa ostoksille aiheeseen liittyen, mutta jäipä taas ostosreissu tekemättä. Välioven läheisyyteen seinään on jo listat, mutta ne pitäisi sahata ja naulata paikoilleen -> ei siis liian iso homma, mutta kun eteinen toimii näinkin. Tietysti se on sitten jäänyt. Tukistan itseäni!

IMG_1674.jpg
Vessan oven alla näkymä kaipaa maalia ja listaa…

IMG_1675.jpg
Yllä ja alla yksityiskohdat, jotka kaipaavat vielä pienet listan pätkät – kunpa suoriutuisin huomenna tai viimeistään ensi viikolla!

IMG_1676.jpg

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)