sisustaminen lähestyy

Pian päästään remontissa siihen vaiheeseen, että roskat saa siivota pois ja aloittaa sisustamisen. Nyt on pelkkää valkoista seinää ja kattoa ja ihan hirvittää, että mitäpä ikinä sinne keksisi. Jo ennen remonttia portaiden vasemmanpuoleinen seinä oli suuri ongelma, kun siinä on iiiso seinä, muttei juurikaan syvyyttä, että mitään kaappia tai vastaavaa saisi mahtumaan.


Tässä kuva ongelmakohdasta, tosin vain lattianrajasta

Kaksi “vanhusta” perui tänään perinteisen ruisrockpäivän, kun aamulla satoi. Allekirjoittanut suunnisti kirpputorille sisustuslehtiä ostamaan ja Tomi puolestaan on ahertanut eteisen parissa koko päivän. Alkaa olla huolestuttavaa, kun jopa formulat menivät häneltä ohi remonttia paiskiessa. (yleensähän esim. anopin 50-vuotispäiviltä/mökiltä on täytynyt lähteä formuloiden vuoksi kotiin)

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)