jiirisaha, osa 2

Aikani päätä hakkasin ja pähkäilin yrittäessäni listoja eteiseen viritellä – perinteiset listat menee kyllä heittämällä, mutta “vanhaa tyyliä” matkivat leveät/koristellut listat onkin kokonaan toinen maailma. Päiviä pohdin jiirisahan vuokraamista, tänään menin katsastamaan tarjonnan ja päädyin lopulta ostamaan ihka oman. Nyt rupee remonttireiskalla olemaan pelit ja pensselit oikein pro-tasoa!

142_4254.jpg
vaatimattomampikin olisi ehkä riittänyt, mutta tulipahan nyt panostettua vähän enemmän ja leikkaahan tuo sitten myös keittiöön sijoitettavaa lautatavaraa… takuakin peräti viisi vuotta, joten jos nyt alkuun vähemmässä käytössä niin arkistoista kaivettunakin pitäisi toimia!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “jiirisaha, osa 2

  1. tomi
    15.07.2004 klo 19:59

    Oli hyvä hankita. Hommassa säästyi rutkasti aikaa ja jopa naapurille on nyt jotain mitä lainata. Vaihteeksi näinkin päin! :-)

Kommentointi suljettu.